Filtracja, butelkowanie, sanityzacja

Do filtracji wina stosuje się różne rodzaje filtrów: płytowe, krzemionkowe, z mikrofibry lub crossflow z przepływem krzyżowym. Ważne jest również, aby wybrać odpowiedni materiał filtracyjny w zależności od celu filtracji i rodzaju filtra: płyty filtracyjne, świece, ziemia okrzemkowa lub perlit. 
 
Do butelkowania wina i innych płynów można użyć jednej z naszych maszyn do butelkowania, zarówno w przypadku mniejszych ilości (nalewarki próżniowe), nalewarki o większej pojemności (samopadowe), jak i duże nalewarki monoblokowe. 
 
A może jesteś bardziej zainteresowany napełniarką bag-in-box? To również można znaleźć u nas.
 
W tej sekcji oferujemy również różne urządzenia do zamykania (korki, zakrętki, kapsle itp.), maszyny do etykietowania, urządzenia i produkty do sanityzacji ( parownice, opryskiwacze, produkty chemiczne, urządzenia myjące) oraz urządzenia do pasteryzacji.